Opgepot

Opgepot

Staat netjes

Alle voorwaarden

Algemene Voorwaarden
Download onze Algemene Voorwaarden hier

Privacy Verklaring
Download onze Privacy verklaring hier

Retourbeleid
Download ons Retourbeleid hier.
Let op: geopende producten kunnen niet retour gezonden worden. Dit in verband met de bederfelijke aard van het product.

Leveringsvoorwaarden
We proberen uw bestelling zo snel mogelijk gereed te maken. Het verzenden van de producten gebeurt éénmaal per week, namelijk op vrijdag. Het is daarom niet direct van toepassing dat de volgende dag uw bestelling binnenkomt. U ontvangt een e-mail wanneer de bestelling is gelukt. Daarnaast ontvangt u ook automatisch een e-mail wanneer de producten worden verzonden.

Indien u uw producten wilt ophalen, kunt u hiervoor contact met ons opnemen om een tijdstip af te spreken voor het afhalen van uw bestelling.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Hiervoor geven wij uw gegevens door aan PostNL. Voor onze privacy verklaring en hoe wij om gaan met uw gegevens, refereren we naar het kopje Privacy Verklaring

Bezorgkosten:

  • Bezorging van bestellingen bedragen € 6,75.
  • Gratis bezorging voor bestellingen vanaf € 50,00.

Contact

We vinden het super leuk dat je hier bent! Heb je nog vragen, over Opgepot, de producten of ons? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Klik op het envelopje om direct een mailtje te sturen.